Jubileumboek Ada's Hoeve

Voor Scouting gerelateerde zaken die niet binnen de huiskamer vallen en waar je geen forum voor kunt vinden. Hier vind je ook alle recensies, previews & reviews van boeken en materialen.
Post Reply
sebastiaan
Site Admin
Posts: 6
Joined: 26 Aug 2022 13:33
Location: Maastricht

Jubileumboek Ada's Hoeve

Post by sebastiaan »

Jubileumboek Ada's Hoeve: In 2023 is het 100 jaar geleden dat er werd gekampeerd op Ada's Hoeve. Dat moet worden gevierd met o.a. een Jubileumboek, Het jubileumboek ter ere van ons 100-jarig jubileum is klaar! Ontzettend trots zijn wij op de rijke historie van het Gilwell Ada’s Hoeve terrein welke zorgvuldig is gebundeld in ons jubileumboek. Het boek heeft een hard kaft, telt 152 pagina's met veel mooie foto’s en is tot stand gekomen onder leiding en coördinatie van Monic Breed en Hans Hogenbirk.

Precies 100 jaar geleden op 9 juli 2023 is op Ada’s Hoeve de eerste Gilwell training gegeven 9 juli 1923. Wij reikten op onze verjaardag het eerste exemplaar van het Jubileumboek uit aan Alice van den Nieuwboer (wethouder Ommen), de Stichting Oud Ommen en aan het cultuurhistorisch museum Ommen. Meer info kun je vinden op: https://www.adashoeve.nl/100-jaar-jubil ... mprogramma en het boek kun je bestellen via: https://www.adashoeve.nl/index.php/100- ... bileumboek
Post Reply